Naslovnica > Kontroler za NT156WHM-N12 eDP 15.6" LCD Display Matrix TV+USB+VGA+HDMI-Kompatibilnu ploča vozača 1366×768

Kontroler za NT156WHM-N12 eDP 15.6" LCD Display Matrix TV+USB+VGA+HDMI-Kompatibilnu ploča vozača 1366×768

kn150.48

  • Tip proizvoda: Tablet LCD zaslon
  • broj modela: nt156whm-n12
  • Identitet: ROHS
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Lcd Kontroler:

HDMI-Kompatibilnu VGA AV USB RF LCD naknada za LVDS Sučelja LCD zaslon

LCD adapter za napajanje: 12V/3A~12V/4A.

Dođite U Sigurnosnu Model, Kada Nema Ulaznog Signala

Podrška za USB Video

AV Kompatibilan S PAL I NTSC

Video ulaz: HDMI-Kompatibilnu VGA AV USB RF

Audio ulaz: HDMI Kompatibilan PC-Audio

Audio Izlaz: Utičnica Dinamika

OSD: Jezik Kontrasta, Svjetline automatski I Tako Dalje

Jezik: Engleski, Kineski, Španjolski I Tako Dalje

Veličina ploče:188 mm x 43 mm x 17 mm

Proizvod otpremnica:

1× LCD kontroler

1× Prijelazna ploča

1× Signalni kabel LVDS

1 X Tipkovnica S Kabelom

1× daljinski Upravljač (Baterije nisu u kompletu)

Molimo, imajte na umu:

* Ako ne zadovoljava model, molimo vas da ne смутитесь kontaktirati mi odmah.

* LCD adapter za napajanje je potrebno 12V 3A, nije u kompletu; Ako morate kupiti adapter za napajanje, molimo kontaktirajte nas.

* Fotografije su samo link.Mi ćemo odgovarati odgovarajućim ploči u skladu s naručeni model.

* Ovaj proizvod analogni tv, a ne digitalni televizor.molimo vas da pažljivo pročitate prije slanja.

* Molimo vas, ne tjerajte nadoplatu vozača dirati bilo kojeg metala nakon uključivanja.

FQA: Q1: LCD zaslon prikazuje crni ekran nakon uključivanja. --A1: 1. Molimo vas, potvrdite je li kabel pozadinskog osvjetljenja zaslona na усилительной ploči(инверторной ploči).Ako ne, ponovno ga spojite i uključite je ponovo. 2. Učinite neke metaboličke testove: Promijenite ulazni signal za testiranje; Promijenite adapter za testiranje; Promijenite izvor signala za testiranje; Promijenite signalni kabel za testiranje; Promijenite LCD zaslon za testiranje.I tako dalje.

Q2:Signalni kabel ne može spojiti na ekranskom priključak. --A2: Ako vaš zaslon je zaslon eDP connector, ali ste kupili naknadu, koja je pogodna za ekran LVDS connector.Na primjer, ako vaš zaslon LP156WX4-TP(X)(X), ali ćete dobiti naknadu kontroler, koja je pogodna za naknade kontroler LVDS, na primjer LP154WX4-TL(X)(X), on ne će odgovarati vašem zaslonu.Zatim, molimo odaberite razlog za povrat u dobiti neispravan proizvod".Ili prvo se obratite prodavaču.

Q3: Slike LCD zaslona prikazuje pogrešno ili pokazuje bijeli ekran.Ili led tipkovnice treperi crveno i zeleno naizmjence. --A3:1. Provjerite je li signalni kabel koji se spaja na konektor LCD zaslona s pravom smjeru. (Pin1 na Pin1, neke ploče kabelski priključak može biti sastavljen u dva smjera, tako da ponekad, kada ga promijeniti u obrnuti smjer, on će raditi dobro) 2. Molimo vas da potvrdite je li razlučivost LCD zaslona isti kao i rezolucija LCD ploča kontrolera (molimo obratite se na link kupovine naknada kontroler koji ima oznaku kompatibilnog dozvole, koristite tip zaslona za pretraživanje mreže, kako bi potvrdili svoju rezoluciju podrške), ako ne, molimo, kontaktirajte prodavatelja,

Q4: LCD ekran ima slike, ali vrlo tamna. (Koristite svjetlosni baklju, da biste provjerili postoji li unutar ekrana je slika ili ne) --A4: Molimo vas provjerite je li kabel pozadinskog osvjetljenja zaslona na matičnu ploču pretvarača (booster board).Ako je uvjet povezivanja u redu, možda pokvarena ploča pretvarača, ako je uhvatiti taj problem, molimo vas da nas kontaktirate, možemo vam poslati zamjenu.

Q5: Prikaz nastavlja ponovo pokrenuti nakon uključivanja. --A5: Ulazna struja ac adaptera za napajanje premala, molimo promijenite adapter na veći izlazna struja (2A ili više 2A) Q6: Uključite nakon nekoliko sekundi, na zaslonu će postati crna. --A6: Ako ne priključite signalni kabel (bez ulaznog signala), on prelazi u način mirovanja nakon nekoliko sekundi hrane.Molimo vas, priključite ulazni signal, kada uključite napajanje i koristite tipkovnicu da biste se prebacili na odgovarajući kanal.Q7 : Kada ne spojite signalni kabel na LCD zaslon, uključite napajanje na ploči, led tipkovnice crveno ili zeleno.I onda, kada priključite podatkovni kabel na LCD zaslon, led tipkovnica isključena. --A7: To je zbog pogrešne definicije signalnog kabela, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja da potvrdi, ima li prodavatelj kompatibilan signalni kabel LCD zaslona ili ne.

P8.: Računalo je otkrio da je ploča vozača povezana, ali LCD zaslon ne prikazuje. --A8: Ako signal spojen HDMI ili DVI priključak.Molimo vas da instalirate na računalu, kako bi bili sigurni da je izlaz HDMI DVI dostupan.

Q9: Rezolucija nije podržan. --A9:1. Molimo vas, promijenite na druge dozvole, kako bi potvrdili da li oni mogu prikazati u redu ili ne. 2. Razlučivost ulaznog signala nije u skladu s rezolucijom zaslona izbornika, LCD, to bi trebalo na brodu regulatora LCD zaslona piše ukupan dozvolu, u skladu je za posebnu dozvolu, i meni kontrolnoj traci prikazuje ukupan dozvolu.Ako želite prikazati istu rezoluciju, onda je potrebno mijenjati podatke EDID LCD zaslona.Ako ste se suočili s ovom situacijom i da joj trebaju poboljšati, molimo kontaktirajte nas.

Q10: Ekran pokazuje nekoliko boja promjene slike, kada jednostavno uključite napajanje ploče ili zaslon u boji prikazuje ekranski izbornik tvornički načina rada prilikom uključivanja i ulaznom signalu na naknadu. --A10: To tvorničkim način, molim vas pomozite koristiti tipku za uključivanje/isključivanje tipkovnice, isključite nadoplatu, a zatim uključite ga, ona automatski izlazi iz tvornice način i da će raditi normalno.

P11: Originalni kabel LCD zaslona ne može biti priključen na ploči kontrolera. --A11: Molim vas, skinite original signalni kabel koji dolazi s lcd zaslonom i koristite kabel koji smo dali zajedno sa karticom kontroler.

Q12: Za naknade Type-C nakon connection Type-C na lcd zaslonu nema signala. --А12: Molimo vas da potvrdite link na kupnju.Ako jedan tip-C se koristi za napajanje, a drugi kao ulazni signal, onda oba tipa-C moraju biti povezani.

Tagovi: matrični projektor, 11 logika naknada, mini LCD kontroler hdmi, hdmi kabel ženski do 3 rca muški, tcon, zaslon osjetljiv na dodir, hdmi, 40pin edp, laptop ddr5, peglanje хавера, zaslon televizora.

Povezani proizvodi: