Naslovnica > Životinja je Sunčeva Svjetlost Dvorište Vodootporne Led Svjetiljke Travnjak Kip je pun boja, glatke površine, mini-veličina Začiniti Vaš Vrt

Životinja je Sunčeva Svjetlost Dvorište Vodootporne Led Svjetiljke Travnjak Kip je pun boja, glatke površine, mini-veličina Začiniti Vaš Vrt

kn28.14

  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Stil: Moderan
  • Tema: Ljubimac
  • Materijal: Smola

Označene točke:

1、Vanjski sunčeva svjetlost: Ova ljuska ovaj ukras je izrađen od smole, i to solarno punjenje, tako da se ona automatski pali noću.I on također ima problem dizajn i ne tako lako nestaje.

2、Oživite svoj vrt: Lampa za životinje ima pun boja, glatke površine, mini veličine.Može da ukrasite svoju sobu ili dvorište.

3、Cute Animal Statue: Outdoor light up kawaii animal light će biti odličan dodatak vašem vrtu.

4、Long Battery Life: Solarni led svjetla unutarnjeg dvorišta hrane iz solarnih panela, tako da je solarni panel se automatski puniti tijekom dana, i svjetlo se pali automatski kada sunce zalazi.Nakon potpunog punjenja svjetlo će svijetliti nekoliko sati.

5. Široka primjena: Pogodno za bilo koji prostor, koji je izložen izloženi punom suncu, kao što su otvorene terase, vrtovi, terase, travnjaci, staze ili drive-pjesme i sl.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Animal Sunčeva Svjetlost

Materijal: visokokvalitetna smola

Standardi(oko):

Sova: 11*11*19.5 cm/4.33*4.33*7.68 težina in: 360 g

Puž: 16.5*9.5*13.5 cm/6.50*3.74*5.31 težina in: 340 g

Kornjača: 16*11*13 cm/6.30*4.33*5.12 težina in: 340 g

Primjena: vrt i balkon, unutarnje uređenje

proizvod otpremnica:

1*Animal Sunčeva svjetlost

Samo navedena sadržaj pakiranja, ostalih proizvoda nisu uključeni u cijenu.

Napomene:

1. Zbog razlika u hardveru kamere, svjetla i ekrana prikaza boja elementa može se malo razlikovati od onoga što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite tolerancija 0,1-2 vidi

Tagovi: minijaturni vrt pribor, новатек, brončana skulptura golotinje, trava u vazi, diy hoverboard, dvorište kipova, vrtni patuljak, figurice životinja iz tar. minijaturne, kepec vrt, kip morskog konja.

Povezani proizvodi: